Projecten in uitvoering

Project CRM training Albert Schweitzer Ziekenhuis

In het Albert Schweitzer Ziekenhuis worden verschillende individuen en afdelingen opgeleid tot CRM-instructeur/ -coach. Zij ontvangen een CRM training die hun in staat stelt om CRM-gedrag te herkennen, CRM-videofeedback toe te passen en Basis CRM-training te geven.

Project Teamdynamiek UMC OK-team

We voeren op dit moment een opdracht uit om de teamdynamiek binnen een UMC OK team te verbeteren. Het doel is verhoging van het onderling vertrouwen, beter in staat zijn om oplossingen te vinden en het vergroten van de gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Project Verhoging verandervermogen

In een professionele organisatie is verhoging van het verandervermogen het beste tot stand te brengen door deze bottom-up te laten plaats vinden met top-down ondersteuning. We passen dit toe in een klein ziekenhuis met ruim 300 medewerkers. Er is een verander-platform gecreƫerd, bijgedragen aan verbetering van de communicatie en we zijn nu bezig met de ontwikkeling van effectieve teams.

Project CRM training in ziekenhuis Den Haag

In een ziekenhuis in Den Haag ontvangen vijf functie en verpleegafdelingen CRM training. Dit zijn multifunctionele teams bestaande uit artsen, verpleegkundigen en teamleiders.

Project CRM in Meander Medisch Centrum

In het Meander Medisch Centrum worden de SEH en de IC getraind op het vlak van CRM, de training is goed ontvangen, er is een kernteam ingesteld op de SEH en de veranderingen volgen elkaar, ondanks de hoge werkdruk, snel op.