Team

Fred Bleeker

fred-bleeker-zwDe drijvende kracht binnen QST Safe Skies is Fred Bleeker. Hij was in 2001 een van de oprichters van de onderneming QST Safe Skies B.V.. Hij vindt het fascinerend om te werken met teams van professionals die onder hoge druk werken en waarbij veiligheid/kwaliteit gerelateerde onderwerpen een belangrijke rol spelen, zoals bij medische professionals, rechercheteams, managementteams, e.d.

Zijn specialisaties zijn Crew Resource Management, Veiligheid Management en Verandering. Hij is schrijver/redacteur van het boek ‘Medisch Teamwork, CRM in de gezondheidszorg’.

Netwerk partners

Het vakgebied is breed en zelf beschikken we niet over alle expertice om de uitdagingen en vragen van klanten aan te nemen. Voor het uitvoeren van de specifieke opdrachten of onderdelen van opdrachten wordt gebruik gemaakt van partners met ieder hun eigen expertise. Deze worden wederzijds ingezet afhankelijk van het probleem of de opdracht. Verder wordt er in verschillende samenstellingen aan productontwikkeling gedaan.

Onderstaande personen rekenen wij tot onze vaste netwerkpartners. Met dit netwerk zorgen we voor een goede basis om voor u kwaliteit en maatwerk te kunnen leveren.

Ons team en netwerk

Bert van Gent

Floor de Ruiter

Oprichter en partner bij Flying Elephants

Elke succesvolle verandering draait om inleving en een goede dialoog, een eerlijke confrontatie met alle medewerkers. Daarover schreef Floor de Ruiter zijn boek: ValueFraming (2011; Kluwer/Adformatie). En daarmee helpt hij directies en bestuurders door cruciale veranderingsprocessen. Hij is verder een echte team player die uitstekend in staat is het allerbeste uit deelnemers te halen.

Eveline de Wal

Partner bij Flying Elephants

Haar passie en ervaring ligt bij het ontwikkelen en uitvoeren van leiderschapsprogramma’s en verandertrajecten. Dergelijke trajecten heeft zij onder andere gedaan voor Ahold Europe, Marsh Nederland, SNS Bank, Perfetti van Melle, WBCSD en Infostrada; tailormade trajecten waar telkens de ontwikkeling van individuen, het team of de organisatie centraal staat.

Bert van Gent

Deeltijd werkzaam bij QST Safe Skies

Bert heeft in de luchtvaart veel ervaring opgedaan in allerlei managementfuncties en verandertrajecten. Hij is een expert in luchtvaartveiligheid systemen en een uitstekende instructeur. Het is zijn doel om de verworven kennis en ervaring op het vlak van veiligheid, kwaliteit en veiligheidscultuur vanuit de luchtvaart naar andere werkvelden te verspreiden.