06 53 92 50 28

Coachen van professionals

Coachen van professionals

Professionals zoals; dga’s, managers, piloten, artsen, verpleegkundigen of managementteams hebben de wens om elke dag beter worden. Coachen helpt hen daarbij door hun volle potentieel tot ontplooiing te laten komen. Zij kunnen veel meer aan en gaan nog beter functioneren als ze dat potentieel ontdekken en weten in te zetten.

De kracht van coachen zit niet in het terugkijken naar oorzaken maar wel in het samen ontdekken waar de openingen en oplossingen zitten en hierin zoeken naar nog niet eerder ontdekte of gebruikte capaciteiten.

Als coach help ik je bepalen waar je naar toe wilt, belemmeringen te overwinnen en een stap vooruit te zetten. Ik ben erop gericht je te laten ontwikkelen, niet om je blij te maken. Ik stel vragen, spiegel en laat je reflecteren, ik geef je geen adviezen. Ik ben er om jou te ondersteunen zodat je zelf kunt bereiken wat je wilt bereiken. Het is jouw verantwoordelijkheid dat je krijgt wat je wilt en als dat niet zo is, dit bespreekbaar te maken.

Door mijn jarenlange ervaring als trainer, adviseur, manager, dga en door wereldwijd in veel verschillende organisaties te hebben gewerkt begrijp ik als geen ander je vragen en verlangens. Indien gewenst of nodig gebruik ik in mijn coaching verschillende interventies, zoals: de Spiral Dynamic ‘kleuren’ scan (Management Drives), video reflectie, wandelen, etc.

Een eerste sessie met mij is kennismaken, kijken of het klikt en is gratis. In de volgende sessies bespreken we je coachdoel(en) en starten we met de coaching.