Projecten in uitvoering

Project CRM training Albert Schweitzer Ziekenhuis

In het Albert Schweitzer Ziekenhuis worden verschillende individuen en afdelingen opgeleid tot CRM-instructeur/ -coach. Zij ontvangen een CRM training die hun in staat stelt om CRM-gedrag te herkennen, CRM-videofeedback toe te passen en Basis CRM-training te geven.

Teamcoach Gemeentecollege

Als teamcoach begeleiden wij een gemeentecollege plus directieteam. Belangrijk doel is het versterken van de onderlinge samenwerking waardoor er effectiever gewerkt kan worden.

Project Verhoging verandervermogen

In een professionele zorgorganisatie is verhoging van het verandervermogen het beste tot stand te brengen door deze bottom-up te laten plaats vinden met top-down ondersteuning. We passen dit toe in een klein ziekenhuis met ruim 300 medewerkers. Er is een verander-platform gecreƫerd, bijgedragen aan verbetering van de communicatie, cultuur-interventies ingezet en we zijn nu bezig met de ontwikkeling van effectieve teams.

Project CRM training in ziekenhuis Den Haag

In een ziekenhuis in Den Haag hebben vijf functie- en verpleegafdelingen een CRM training ontvangen. Dit zijn multifunctionele teams bestaande uit artsen, verpleegkundigen en teamleiders. QST begeleidt hen nu in het implementeren van Crew Resource Management.

Project CRM in Meander Medisch Centrum

In het Meander Medisch Centrum worden de SEH en de IC getraind op het vlak van CRM. Er is een kernteam ingesteld en de veranderingen volgen elkaar, ondanks de hoge werkdruk, snel op.